Föreläsningar

Vi har Sveriges främsta föreläsare inom källkritik på nätet.

Jack Werner är känd för sitt underhållande och upplysande berättande om varför vi går på saker i sociala medier och hur våra hjärnor spökar med oss. Boka en föreläsning som både roar och gör åhörarna klokare!

Åsa Larsson har arbetat med att viralgranska den svenska fejkarenan i många år och kan ge din organisation eller grupp en djuplodande genomgång av vilka det är som luras på nätet och hur man undviker att gå på falska påståenden som dyker upp i ditt flöde.

Är du intresserad av att boka en föreläsning?

Kontakta forelasningar@kallkritikbyran.se för mer information och prislista. 

Gratislistan

Alla har inte råd att boka föreläsningar – Källkritikbyrån har därför en gratislista som man kan skriva upp sig på om man är intresserad av att boka en föreläsning men inte har pengar till det. Vi bjuder in företag och andra aktörer i samhället att gå in och sponsra listan vilket möjliggör gratis föreläsningar. 

Erbjudandet om gratis föreläsningar om källkritik riktar sig till verksamheter för barn och unga, äldreföreningar, bibliotek och grupper som har knappa medel.

Om du vill skriva upp dig på listan så mejla till den här adressen listan@kallkritikbyran.se och skriv en liten rad om vilka ni är.

Om du är ett företag eller en organisation som vill adoptera en eller flera föreläsningar, hör av dig till listan@kallkritikbyran.se!